Programări la 0722529728.

Care e magia acțiunii toxinei botulinice pentru estomparea ridurilor?

Vara aceasta ne dorim să ne simțim mai bine în pielea noastră. Cu ajutorul unor proceduri nechirurgicale rapide, putem trata mici imperfecțiuni de la nivelul tenului.

Printr-o metodă nedureroasă, rapidă și sigură, substanța Vistabel acționează local prin blocarea transmiterii stimulilor de la nervii faciali la mușchii din zona în care toxina botulinică a fost injectată. Această neurotoxină injectată în cantități mici determină o relaxare musculară localizată care netezește pielea de deasupra și reduce ridurile. Substanța Vistabel este deci un relaxant muscular temporar.

Injectarea de Vistabel se poate face în zona liniilor de încruntare ale frunții, între sprâncene, în jurul ochilor, la baza nasului.

Este important să ne păstrăm capacitatea de a ne exprima emoțiile. După tratamentul cu Vistabel, expresivitatea nu este afectată. Pielea devine mai netedă și oferă chipului un aspect mai tineresc. Pentru a menține efectele antirid, este nevoie de tratamente de întreținere de două ori pe an.

Toxina botulinică este utilizată cu succes în scopuri cosmetice pentru că are puține efecte adverse și rezultatele sunt previzibile și asociate cu o satisfacție ridicată a pacientului. Injectarea de toxină botulinică trebuie făcută de medici cu experiență, pentru a obține rezultatele dorite.

Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, cu programare la telefon/WhatsApp +40722529728 pentru consultație gratuită online • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp