Programări la 0722529728.

Biocompatibilitate 100% în augmentarea mamară cu grăsime proprie

Continuăm să tratăm subiectul lipofilling-ului mamar subliniind un mare avantaj și anume că se obțin două rezultate estetice într-o singură operație, cu o singură anestezie generală: remodelarea atât a sânilor cât și a zonelor cu grăsime în exces. Augmentarea mamară cu grăsime proprie este soluția și pentru sâni disproporționați sau asimetrici, cazuri în care implanturile mamare siliconice nu conduc la aceleași rezultate.

Trebuie punctat și că țesutul adipos propriu conține celule stem și factori de creștere. Folosită ca substrat pentru mărirea sânilor, după transferarea ei la nivelul acestora, grăsimea proprie va conduce la întinerirea țesuturilor stimulând în mod natural regenerarea lor. Bicompatibilitatea perfectă este un mare plus al acestui tip de intervenție.

Grăsimea injectată în sâni se va comporta în timp ca un țesut natural. Când pacienta slăbește sau se îngrașă, și țesutul adipos inserat în sâni va evolua în aceeași direcție. Acesta este un lucru excepțional pentru cazurile în care augmentarea mamară cu grăsime proprie s-a făcut în cazul unor sâni asimetrici sau disproporționați. Acest avantaj nu se regăsește în cazul augmentării mamare cu implant din silicon.

Augmentarea mamară cu grăsime proprie se recomandă și în cazurile de reconstrucție mamară după mastectomie.

citiți și articolul Lipofilling-ul mamar – modelarea sânilor cu grăsime proprie aici…

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp