Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Biocompatibilitate 100% în augmentarea mamară cu grăsime proprie

Continuăm să tratăm subiectul lipofilling-ului mamar subliniind un mare avantaj și anume că se obțin două rezultate estetice într-o singură operație, cu o singură anestezie generală: remodelarea atât a sânilor cât și a zonelor cu grăsime în exces. Augmentarea mamară cu grăsime proprie este soluția și pentru sâni disproporționați sau asimetrici, cazuri în care implanturile mamare siliconice nu conduc la aceleași rezultate.

Trebuie punctat și că țesutul adipos propriu conține celule stem și factori de creștere. Folosită ca substrat pentru mărirea sânilor, după transferarea ei la nivelul acestora, grăsimea proprie va conduce la întinerirea țesuturilor stimulând în mod natural regenerarea lor. Bicompatibilitatea perfectă este un mare plus al acestui tip de intervenție.

Grăsimea injectată în sâni se va comporta în timp ca un țesut natural. Când pacienta slăbește sau se îngrașă, și țesutul adipos inserat în sâni va evolua în aceeași direcție. Acesta este un lucru excepțional pentru cazurile în care augmentarea mamară cu grăsime proprie s-a făcut în cazul unor sâni asimetrici sau disproporționați. Acest avantaj nu se regăsește în cazul augmentării mamare cu implant din silicon.

Augmentarea mamară cu grăsime proprie se recomandă și în cazurile de reconstrucție mamară după mastectomie.

citiți și articolul Lipofilling-ul mamar – modelarea sânilor cu grăsime proprie aici…

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Black Friday la Fix Clinique
Augmentară mamară la numai 2300 euro, ofertă valabilă doar pentru persoanele care telefonează vineri, 15 noiembrie 2019, la +40722529728. Doctor Elena Marincea • Peste 35 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică
  • Intervenția de mărire a sânilor cu implanturi mamare nu prezintă rist de a dezvolta cancer mamar. S-au realizat multe studii clinice care au demonstrat că nu există nicio legătură între apariția cancerului mamar și implanturile de silicon. Aceste informații sunt foarte importante pentru că există mai mult de 10 milioane de femei în toată lumea care au deja implanturi mamare. Factorii de risc pentru dezvoltarea cancerului mamar sunt istoricul familial, densitatea sânilor, vârsta, factorii hormonali, expunerea la raze X, obezitatea, consumul excesiv de băuturi alcoolice, fumatul și mulți alții, dar printre ei nu se numără implanturile mamare.
  • Fără tăieturi, fără sângerări, fără dureri și fără cicatrici, tehnica de transplant de păr fir cu fir (FUE – Follicular Unit Extraction) este cea mai modernă la ora actuală, cu rezultate permanente. Firele implantate au o rată de succes de 98%, din rădăcinile lor părul crescând natural cu rezultat maxim după un an.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »