Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Beneficiile implanturilor permanente PermaLip® pentru mărirea buzelor

Unul dintre beneficiile principale ale PermaLip® este acela că este permanent, față de mărirea temporară a buzelor cu diverse fillere (substanțe de umplere).

Procedura PermaLip® este complet reversibilă, acest lucru fiind un alt mare avantaj. Exteriorul neted al implanturilor din silicon PermaLip® facilitează îndepărtarea cu ușurință, astfel încât procedura poate fi inversată sau modificată pentru a obține o îmbunătățire mai mică sau mai mare dacă alegeți să faceți acest lucru.

Beneficiile implanturilor Permalip® includ:

– îmbunătățirea permanentă a formei și mărimii buzelor

– restaurarea tușei tinere a buzelor

– pe termen lung, este mai eficient din punct de vedere al costurilor decât umplerea temporară a buzelor cu substanțe cum ar fi acidul hialuronic

– conduce la rezultate previzibile, deoarece puteți alege dimensiunea implantului PermaLip®

– are rezultatele anti-îmbătrânire cu aspect natural, deoarece implanturile PermaLip® restabilesc vitalitatea și senzualitatea exact pe trăsăturile feței.

Doamna doctor Elena Marincea vă invită în cabinetul Fix Clinique la o consultația gratuită pentru alegerea mărimii potrivite a implanturilor PermaLip®.

În plus, oferta Fix Clinique include o reducere de 13% la implanturile permanente PermaLip® pentru mărirea buzelor. Prețul de 1600 de euro se reduce până la 1392 euro. Promoția include și plata în rate prin Card avantaj.

Programări la telefon: +40 722 529 728.

Contactează-ne

 

partenerii lor nu pot simți implanturile în timpul sărutării

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Blefaroplastia este operația care se efectuează atât la nivelul pleoapei inferioare cât și celei superioare pentru a îndepărta pielea în exces, pungile de grăsime și cearcănele. Această intervenție chirurgicală are rolul de a conferi feței tinerețe și prospețime, scăpând de aspectul de față obosită din cauza ochilor umflați și a pielii lăsate.
  • Liftingul facial este o intervenție chirurgicală destinată corectării efectelor îmbătrânirii feței prin „întinderea” structurilor cutanate.
Este una dintre cele mai solicitate intervenții, Dr. Elena Marincea fiind unul dintre medicii cu cea mai mare experiență în această procedură care la Fix Clinique se realizează din 1999.
  • Procedură nechirurgicală pentru liftingul facial cu fire resorbabile de suspensie.
Doctor Elena Marincea * Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »