Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00, telefon: +4 0722 529 728

Beneficiile implanturilor permanente PermaLip® pentru mărirea buzelor

Unul dintre beneficiile principale ale PermaLip® este acela că este permanent, față de mărirea temporară a buzelor cu diverse fillere (substanțe de umplere).

Procedura PermaLip® este complet reversibilă, acest lucru fiind un alt mare avantaj. Exteriorul neted al implanturilor din silicon PermaLip® facilitează îndepărtarea cu ușurință, astfel încât procedura poate fi inversată sau modificată pentru a obține o îmbunătățire mai mică sau mai mare dacă alegeți să faceți acest lucru.

Beneficiile implanturilor Permalip® includ:

– îmbunătățirea permanentă a formei și mărimii buzelor

– restaurarea tușei tinere a buzelor

– pe termen lung, este mai eficient din punct de vedere al costurilor decât umplerea temporară a buzelor cu substanțe cum ar fi acidul hialuronic

– conduce la rezultate previzibile, deoarece puteți alege dimensiunea implantului PermaLip®

– are rezultatele anti-îmbătrânire cu aspect natural, deoarece implanturile PermaLip® restabilesc vitalitatea și senzualitatea exact pe trăsăturile feței.

Programări la telefon: +40 722 529 728.

Contactează-ne

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

  • Procesul de îmbătrânire face ca buzele să devină mai subțiri și să scadă mult în volum, devenind plate. Există mai multe modalități de a obține buze mai voluptoase, dar cu aspect natural. O clasificare a soluțiilor disponibile, cu avantaje și dezavantaje la fiecare, citiți aici:
https://www.fixclinic.ro/optiuni-pentru-buze-mai-pline-mai-netede-mai-senzuale/
Soluții personalizate în cabinetul Fix Clinique, doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Produsele dermatocosmetice, sportul și alimentația sănătoasă ne mențin trăsăturile din tinerețe și un corp frumos pentru o perioadă de timp. La un moment dat însă, oglinda ne sugerează că a venit momentul pentru tratamente de chirurgie estetică. Există multe proceduri care să atenueze semnele de îmbătrânire. Chirurgia cosmetică este concentrată pe îmbunătățirea aspectului, a atractivității estetice, a simetriei și a proporției, pentru orice zonă a capului, gâtului și corpului care funcționează normal.
Fix Clinique vă așteaptă și în 2020 pentru soluții personalizate.
Doctor Elena Marincea, programare la telefon +40722529728 • Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică!
  • Sărbători cu bucurii și sănătate!
doctor Elena Marincea

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »