Programări la 0722529728.

Axilele găzduiesc mai puțin de 2% din glandele sudoripare ale corpului, deci încetarea temporară a funcționării acestor glande nu influențează decât extrem de puțin termoreglarea corpului

Pentru pacienții care nu obțin ameliorare cu ajutorul antiperspirantelor în cazul transpirației excesive a axilelor, tratamentul se face cu toxină botulinică. Aceasta este o proteină naturală, purificată, cu capacitatea de a bloca temporar secreția substanței chimice care este responsabilă pentru „pornirea” glandelor sudoripare ale organismului. Prin blocarea sau întreruperea acestui mesager chimic, toxina botulinică „oprește” transpirația la nivelul zonei în care a fost injectată. Injecțiile cu botox sunt superficiale, ceea ce înseamnă că medicamentul este injectat chiar sub suprafața pielii, unde și rămâne.

Atunci când este utilizat pentru a trata transpirația excesivă la subraț, s-a demonstrat că botoxul duce la o scădere a transpirației cu 82-87%. Rezultatele încep să fie vizibile la aproximativ 2 până la 4 zile după tratament, efectele complete fiind observate, de obicei, în 2 săptămâni. Uscăciunea durează de obicei între 6 și 8 luni, dar unele studii au constatat că poate dura până la 14 luni. Statisticile suplimentare din studiile de cercetare publicate au arătat că tratamentul repetat cu Botox este sigur și eficient pentru hiperhidroză și are ca rezultat constant îmbunătățiri semnificative și de lungă durată ale simptomelor, funcționării zilnice și calității vieții unui pacient cu transpirație excesivă. De asemenea, s-a dovedit științific că tratamentul cu botox pentru hiperhidroză îmbunătățește productivitatea la locul de muncă. În timp ce transpirația este o funcție corporală esențială pentru controlul temperaturii, zonele localizate ale corpului găzduiesc doar un mic procent din glandele sudoripare ale corpului (axilele, de exemplu, găzduiesc mai puțin de 2% din glandele sudoripare ale corpului). Prin urmare, încetarea temporară a funcționării acestor glande sudoripare are prea puțin de-a face cu termoreglarea corpului. Nu s-a constatat că transpirația compensatorie (transpirația pe alte părți ale corpului) reprezintă o problemă.

Injecțiile trebuie administrate în cabinetul unui medic. Nu necesită nicio restricție în activitatea profesională sau de agrement (în afară de abținerea de la exerciții fizice intense sau de la utilizarea unei saune în ziua injecțiilor). Înainte de injecțiile cu botox la subraț, este bine să nu vă radeți zona respectivă. Mulți profesioniști din domeniul sănătății, de fapt, preferă trei sau patru zile de creștere a părului înainte de injecțiile cu botox.

Sunteți interesați să încercați injecțiile locale cu toxină botulinică pentru transpirația excesivă la subraț? Doctor Elena Marincea, cu peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică și estetică, vă răspunde gratuit la întrebări la telefon/WhatsApp +40722529728.

În plus, la Fix Clinique, beneficiați acum de oferta de vară (valabilă în perioada 28 iunie – 31 iulie 2023): voucher cadou de 50 euro pentru tratamentul cu toxină botulinică a transpirației excesive axilare.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp