Programări la 0722529728.

Ar trebui să renunțăm să zâmbim pentru a preveni apariția ridurilor?

Ridurile de „zâmbet” sunt liniile care apar pe chip când râdem, în special pliurile din colțurile exterioare ale gurii. Sunt riduri de tip dinamic și apar ca urmare a mișcării repetate a mușchilor. La o persoană tânără, elasticitatea pielii ajută ca pliurile să dispară imediat când se oprește din zâmbit. În cazul persoanelor mai în vârstă, ridurile nu mai dispar și citirea emoțiilor se face mai greu pe o față încrețită.

Realitatea este că apariția ridurilor depinde de mai mulți factori: grosimea pielii și elasticitatea ei, modul de distribuire a grăsimii, conținutul de colagen, atrofia musculară, regimul alimentar, influențele genetice și de mediu. Dacă nu avem încă riduri faciale, putem să anticipăm unde vor apărea doar exersând diferite expresii în fața oglinzii.

O femeie din Marea Britanie a declarat că nu are riduri pentru că timp de zeci de ani nu a zâmbit niciodată, cu nicio ocazie. Greu de crezut asemenea declarație, dat fiind că trebuie suprimate toate emoțiile, nu numai bucuria care provoacă zâmbetul, pentru prevenirea apariției ridurilor de expresie. Important de știut: mușchii faciali care ne ajută să zâmbim sunt de două ori și ceva mai puțini decât mușchii pe care îi folosim când suntem supărați și ne încruntăm.

Ridurile ne vor apărea oricum odată cu trecerea timpului. Așa că cel mai bine ar fi să nu ne oprim să râdem, să fim fericiți, să fim pozitivi!

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp