Programări la 0722529728.

Alegerea mărimii implanturilor mamare se face în funcție de caracteristicile anatomice unice ale sânilor și ale toracelui

Mărirea sânilor cu implanturi este cea mai frecventă intervenție chirurgicală în întreaga lume. Din păcate, unele femei consideră că „moda” actuală implică sâni cât mai mari, chiar dacă sunt complet disproporționați față de înălțimea și de greutatea corpului și rezultatul este complet nenatural. Implanturi imense nu înseamnă că femeia devine frumoasă. Dimpotrivă. În afară de aspectul inestetic, sânii se lasă din cauza greutății excesive și va fi nevoie de intervenții ulterioare.

Mărimile implanturilor mamare sunt în funcție de volum, se măsoară în centimetri cubi și nu se regăsesc după cupele de la sutiene. Intervalul de mărimi cel mai des utilizate este 200 cc – 850 cc. Implanturile mai mari ca volum vor fi mai proeminente și mai mari în diametru, dar există forme și circumferințe diferite pentru un același volum. Multe femei au sânii asimetrici, ceea ce conduce la alegerea unor mărimi diferite ale celor două implanturi.

Alegerea mărimii implanturilor trebuie să se facă ținând cont de proporțiile corpului astfel încât rezultatul să fie estetic și în armonie cu formele trupului femeii. Circumferința și lățimea sânilor înainte de operație, precum și distanța dintre sâni și forma pieptului sunt primele criterii în alegerea mărimii implanturilor. Mai contează grosimea și elasticitatea țesutului mamar, precum și cantitatea de piele.

După stabilirea unui obiectiv realist, chirurgul estetician alege împreună cu pacienta mărimile cele mai potrivite în funcție de caracteristicile anatomice unice ale sânilor și ale toracelui.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp