Programări la 0722529728.

Acidul hialuronic, hidratantul care face pielea mai fermă și mai tânără

Acidul hialuronic este produs în mod natural de către organismul uman și se găsește în diferite părți cum ar fi articulațiile, lichidul din ochi, pielea și părul, fiind un hidratant biologic.

În chirurgia plastică, acidul hialuronic intră în categoria produselor inovatAcidul hialuronic, hidratantul care face pielea mai fermă și mai tânărăoare de frumusețe și anti-îmbătrânire și este utilizat ca o substanță de umplere pentru că reține apa în țesuturi și piele.

Acidul hialuronic menține țesuturile hidratate pentru că are o proprietate biochimică unică, poate să susțină apă în cantitate de până la 1000 de ori mai mare decât greutatea proprie. Un singur gram de acid hialuronic poate să susțină aproximativ șase litri de apă.

Acidul hialuronic este sintetizat și degradat foarte repede în organismul uman. Cam 14-15 grame de acid hialuronic se găsește în corpul unei persoane cu masa de 65-70 de kilograme. Zilnic o treime din acidul hialuronic este descompusă și o altă treime este produsă.

Injectarea acidului hialuronic face ca fața și pielea în zona în care s-a aplicat să devină intens hidratate. Pielea uscată devine moale și bine hrănită, ridurile se estompează și semnele de îmbătrânire se diminuează.

Plătește în rate serviciile la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Plătește în rate de la FIX CLINIQUE cu Card Avantaj

Facebook Fix Clinique

Instagram Fix Clinique

Instagram did not return a 200.

Follow Fix Clinique aici!

Galerie Before/After

vezi galerie foto aici

FIX CLINIQUE

Peste 35 de ani de practică în chirurgia plastică!

Top
Translate »
Call Now ButtonConsultație gratuită WhatsApp